COACH 4 YOU

 

 

coach4you

COACH 4 YOU is een mentoraatproject van Gilde Nederland en heeft tot doel schooluitval te voorkomen.
Het Coach4you project helpt niet alleen de leerlingen van groep acht bij de overstap naar het voortgezet onderwijs, maar betrekt er ook de ouders bij.
Coach4you koppelt een coach aan een leerling. De coach komt elke week een tot anderhalf uur bij de leerling thuis.
De leerling en de ouders worden op weg geholpen in het nieuwe schoolsysteem. De meeste leerlingen ronden succesvol het eerste brugjaar af.
Hebt u interesse als ouder, leerling of leerkracht, of als vrijwilliger deel te nemen,neem dan contact met Jim Kloos, telefoon 0180-427600 òf 06-42019860, e-mail jim.kloos@gmail.com.

Taal coach projecten

 

 

Taal coach projecten

Taalcoach Ridderkerk.
Maandag 14 september 2009 is in de theaterzaal van de bibliotheek het Taalcoach project "Het begint met taal" van start gegaan.
Door het ondertekenen van een Intentieverklaring beloofden zeven organisaties elkaar dat ze dit project succesvol willen maken.
Na 3 jaar is het succesvolle taalcoachproject afgesloten. Ondanks problemen met de financiering hebben Gilde en Vluchtelingenwerk besloten dit project te gaan vervolgen in afgeslankte vorm zolang de middelen toereikend zijn. Het taalcoachproject koppelt een Nederlandstalige met een anderstalige. Zowel (aankomende) coaches als anderstaligen kunnen zich aanmelden op het spreekuur: Elke donderdag van 10.30 tot 12.00 uur

Gilde Werkgroep

 

 

Taal coach projecten

Wat wij doen.

  • Educatie
  • Ondersteuning en advies
  • Cursussen
  • Schuldhulpmaatje-Ridderkerk