Connect2Act het trefpunt omtrent vrijwilligerswerk

Overweegt u om vrijwilligerswerk te gaan doen of zoekt u vrijwilligers? Dan bent u bij Connect2Act aan het juiste adres!
De professionals daar staan voor u klaar om samen uw de mogelijkheden te bekijken en u te adviseren.
Ook kunt u de digitale vacaturebank bekijken. In deze vacaturebank komen vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk samen.
Daarnaast kunnen organisaties daar terecht voor informatie en/of advies over beleid- en organisatorische zaken.
Zij hebben de antwoorden op vragen over rechten en plichten binnen het vrijwilligerswerk, mogelijkheden van fondswerving en subsidies, de samenwerking of afstemming met andere organisaties en de manieren om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.
Daarnaast bieden we deskundigheidsbevordering aan voor vrijwilligers en -organisaties, want voor ons staat het geven van professionele ondersteuning voor vrijwilligers(organisaties) bij het organiseren van activiteiten voorop.
Connect2Act is gevestigd in de hal van zwembad De Fakkel (Sportlaan 8-10) en is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Loop gerust eens binnen!

Connect2Act Telefoon: 0180 – 430 440 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Connect2ActConnect2Act