Schuldhulpmaatje Ridderkerk

Taalcoach worden?

Bel  Annelies   06 17858511

\==========================

bezoek de filmhuispagina voor actuele inormatie

=================

Beter Fotograferen

Fotograaf Roelof Mulder leert ons beter kijken en beter de camera hanteren

Een cursus van 4 middagen

Centraal staat: hoe maak je betere foto's?

Toegankelijk voor iedereen: kennis van en ervaring met het maken van foto's is niet echt nodig, je moet wel een camera hebben, een smartphone met camerafunctie is ook voldoend. Geschikt voor the absolute beginner. Ingegaan wordt op werking camera, belichting, diafragma en scherptediepte.

Verder uitwerking per thema met tips en trucs. Thema's zijn portret, natuurfotografie, nachtfotografie, architectuur. Hierin wordt geoefend. Daarnaast wordt ingegaan op mode, glamour, macrofotografie, studiofotografie en  theaterfotografie.

De cursus start op donderdag 8november en dan vervolgens op 15 en 22 en 29 november. Nieuwe cursisten zijn altijd welkom

aanvang 14.00 uur, plaats zaal C 301 in het geFmeentehuis

===========================

Aquarelleren voor beginners en gevorderden

Eens in de 14 dagen worden we door onze docente Jenni Ottens begeleid bij het aquarelleren. Zowel de technische als de artistieke componenten worden naar behoefte geoefend. De begeleiding is gratis, materiaalkosten en  koffie/thee zijn voor eigen rekening.

Woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur

Zaal C301 Gemeentehuis

==================

Gilde Ridderkerk Koningingsplein 5 Gemeentehuis